fbpx

KIK VAGYUNK?

A Saramis Bt. immár több mint 15 éve foglalkozik bőr lábbelik értékesítésével. Fő profilunként a Néptáncosok kellékboltját üzemeltetjük 2004 óta Budapest belvárosában. A kezdetektől árusítunk bőrcipőket a táncosoknak. Cipőink minden esetben hazai készítők műhelyeiből származnak. Az évek során tucatnyi cipésszel kerültünk kapcsolatba, igyekszünk egy időben legalább 4-5 különböző fajta cipőt kínálni vásárlóinknak.

Az utóbbi évek legsikeresebb együttműkédésének legújabb gyümölcse az ezen az oldalon is megvásárolható Cipellő, melyet eredetileg Rozmaring Karaktercipő* néven találhatnak meg a táncosok a kínálatunkban. Mivel az utóbbi időben egyre nagyobb igény mutatkozott az utcán is viselhető karaktercipők iránt, készítőnkkel közösen végrehajtottunk egy fejlesztést, hogy a cipők jobban bírják a hétköznapi használat megpróbáltatásait, elsősorban az aszfalton való közlekedés miatti fokozott kopást. Ennek eredményeként született meg a Cipellő, mely a profilmintás titán talpnak köszönhetően mindennapos használatra is tökéletesen alkalmas.

Cipőkészítőink felkészültségét és a cipők minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az elmúlt években értékesített több ezer pár cipőnek mindössze 1,2 %-ánál fordult elő minőségi probléma, amire nagyon büszkék vagyunk!

* Táncos körökben karaktercipőnek hívják ezeket a típusú cipőket, melyek bőrből készülnek és néhány cm magas sarkuk van.

VISSZA A MEGRENDELÉSHEZ!

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÁSZF

KIK VAGYUNK?